SMS-пожертви абонентів Київстар допомогли придбати обладнання для маленьких пацієнтів Інституту ім. М. Амосова

Завдяки ініціативі Київстар та Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності» (МБФ УББ) «Дитяча Надія» вдалося закупити необхідне медичне обладнання для відділення вроджених вад серця у дітей Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова.

Зокрема, на кошти, які перераховували абоненти Київстар за допомогою SMS-повідомлень, були придбані механічний стерном, ультразвукові мийки і шнури для ЕКГ та пульсоксиметра. Це обладнання дає змогу оперативно допомагати маленьким пацієнтам, які мають вроджені вади серця.

Нагадаємо, кожен абонент передплаченого зв’язку Київстар має можливість пожертвувати кошти на допомогу дітям. Пожертва може бути разовою, від 1 грн до 3000 грн, або регулярною – 2, 5, 10, 15 та 20 грн. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн. Переглянути подробиці та підтримати ініціативу можна за посиланням.

Кошти, які абоненти жертвують за допомогою SMS, не обтяжуються податками. 100% пожертв використовуються МБФ УББ на реалізацію проекту. Фонд самостійно закуповує всі необхідні матеріали для лікарень. Звіти щодо збору та використання коштів можна переглянути на сайті Української Біржі Благодійності.

Джерело: https://kyivstar.ua/uk