Київстар отримав нагороду Leaders Fintech & Digital Banking - 2021

Сервіс «Смарт Гроші» визнано кращим фінтех-сервісом на телеком ринку України.

«Смарт Гроші» - перший на телеком ринку України фінансовий сервіс від мобільного оператора. Послуга була реалізована ще в 2013 році. Завдяки «Смарт Грошам» абоненти можуть оплачувати зі свого мобільного рахунку за понад 3000 сервісів без комісії та прив’язки до банківської картки. Найчастіше абоненти використовують «Смарт Гроші» для сплати за проїзд у громадському транспорті, комунальні платежі, послуги ТБ та інтернет-провайдерів, онлайн-ігри. Сервісом регулярно користується понад 1,2 млн абонентів Київстар.

Конкурс «Leaders Fintech & Digital Banking» від Міжнародного Фінансового Клубу «БанкирЪ» був проведений серед банків, небанківських фінансових установ та фінтех організацій, які успішно працюють, підвищують якість в реалізації цифрових продуктів, передових технологій і клієнтських сервісів на банківському, фінансовому та фінтех ринку України.

Переможці були визначені партнерами клубу серед яких, експерти Національного банку України (НБУ), Міністерства цифрової трансформації, Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, Міністерства фінансів, а також профільних організацій, таких як: Асоціація банків України (АУБ), Українська асоціація платіжних систем (УАПС), Всеукраїнська асоціація Фінансових компаній (ВАФК) т.і.

Джерело: https://kyivstar.ua/