Укртелеком – учасник Українського Пакту заради молоді 2025

Укртелеком долучився до Українського Пакту заради молоді – 2025 та отримав відзнаку за активну участь в Українському Пакті заради молоді – 2020 

Компанія ПАТ «Укртелеком» разом з іншими компаніями і профільними міністерствами стала підписантом Українського Пакту заради молоді 2025. Оновлений Пакт враховує зміни в соціальний парадигмі, які продиктовані пандемією, і створюватиме універсальний інструмент передачі досвіду від успішних фахівців молоді – Всеукраїнську менторську платформу.

Після підписання Укртелеком було відзначено Подякою від Українського Пакту заради молоді та партнерів за активну участь у проектах Пакту - 2020.

Укртелеком активно займається підтримкою молоді у сфері навчання, стажування та працевлаштування. Для розвитку навичок молоді з метою успішного працевлаштування в компанії з 2015 року запроваджено проект «Кращі – з Укртелекомом» - всеукраїнська освітня програма для студентів останніх курсів вищих навчальних закладів України з можливістю пройти співбесіду на стажування після закінчення навчання і навіть працювати в компанії. Зараз триває відбір студентів на 8 сезон всеукраїнського освітнього проекту «Кращі – з Укртелекомом», який стартує 12 жовтня, а зважаючи на сьогоднішні реалії проект буде онлайн

Український Пакт заради молоді визнаний CSR Europe однією з кращих практик для молоді у Європі, а глобальна ініціатива ООН Decent Jobs for Youth назвала Пакт одним із кращих прикладів реалізації Цілі сталого розвитку №8 у світі.  Ознайомитись з підсумковим звітом «Пакт заради молоді — 2020: українська платформа можливостей» можна на сайті UNFPA.

Джерело: https://ukrtelecom.ua/