Vodafone розширив покриття швидкісного інтернету у 2Q 2021

Vodafone Україна суттєво розширив територію покриття швидкісним інтернетом у другому кварталі 2021 року. За три місяці на карті 4G покриття з'явилися 3035 нових населених пунктів.

Важливо, що в цей період швидкісним інтернетом забезпечені 1727 населених пункти, де раніше не було 3G і 4G. Жителі цих населених пунктів отримали можливість повноцінного доступу до онлайн освіти, медицини, підприємництву та дозвілля, зокрема, завдяки програмі будівництва LTE 900 – амбітному проекту оператора щодо усунення цифрової нерівності.

Загалом на сьогоднішній день близько 15 тисяч населених пунктів знаходяться в зоні покриття швидкісного інтернету Vodafone (3G/4G).

Також у травні було завершено великий проект – запуск 4G у Київському метрополітені. Проект розпочався у березні 2020 року зі станції Академмістечко і тривав поетапно протягом року.

Капітальні інвестиції Vodafone Україна у будівництво мереж швидкісного мобільного інтернету в період з 2015 року по 2 квартал 2021 року включно склали 30,3 млрд грн.

 Для того, щоб скористатися 4G, клієнти Vodafone Україна можуть самостійно і безкоштовно перевірити цю можливість за допомогою єдиного USSD-запиту - потрібно просто набрати *222# і натиснути кнопку виклику. У відповідь оператор відправить SMS з результатом перевірки смартфона і SIM-карти. Абоненти передоплати можуть замінити карту самостійно, купивши відповідний стартовий пакет, а також 4G смартфон в інтернет-магазині Vodafone і отримати покупку в найближчому магазині або замовити адресну доставку або доставку до відділення Нової Пошти.

Джерело: https://www.vodafone.ua/